Dekking De Pickup­verzekering

Welke dekking kies je bij het afsluiten van je pick-up verzekering?

Wanneer ben je goed verzekerd? Welke dekking kies je? Betaal je niet te veel premie? En worden bij een schade alle kosten vergoed?

Wanneer je “De Pickupverzekering” afsluit weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken. Je kunt zoals bij elke autoverzekering kiezen uit alleen een WA dekking, WA + beperkt casco dekking of WA + volledig casco dekking (ook wel all-risk genoemd). Maar bij ons krijg je altijd 35% korting op de bruto premie, je betaald dus nooit te veel.
Maar welke dekking kies je? Lees hieronder meer.

Soorten dekking

Je kunt zoals voor elke autoverzekering kiezen uit diverse dekkingen. De keuze hangt af van het soort en de waarde van de pick-up en het risico wat je zelf wilt lopen indien er schade ontstaat.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De WA verzekering is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen. Deze verzekering vergoedt schade die met je pick-up aan een ander wordt veroorzaakt.

Volledig Casco

De volledige casco dekking is geen verplichte verzekering maar raden wij aan voor pick-ups tot 8 jaar oud (afhankelijk van het soort auto en de waarde).

De volledige casco dekking vergoedt schade aan de eigen auto door een aanrijding, brand, diefstal, storm, noodweer, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk en vele andere schadeoorzaken.

Beperkt Casco

De beperkt casco dekking is geen verplichte verzekering maar raden wij aan voor pick-up van ca. 8 tot ca. 12 jaar oud (afhankelijk van het soort auto en de waarde).

De beperkt casco dekking vergoedt schades door brand, diefstal, noodweer, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk en sterretjes in het voorruit. Schades die je zelf veroorzaak aan de auto zijn niet verzekerd.

Schade Verzekering Inzittenden

Een Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI) dekt schade van de bestuurder en eventuele inzittenden bij een ongeval tot een maximaal bedrag van €1.000.000,- voor alle inzittenden tezamen. Wij raden altijd aan een SVI af te sluiten.

 

Twijfel je?

Twijfel je welke dekking het beste is voor jouw pick-up? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Scherpe premie en een uitgebreide dekking
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik kon de premie in 2 minuten berekenen en blijkt dat ik per jaar ruim € 300 kan besparen. Wel nog even telefonisch contact gehad en werd erg goed geholpen dus toen de verzekering direct afgesloten.

Dhr. de Jong

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via